Choď na obsah Choď na menu

Liverpool redt punt in chaotisch duel bij pas gepromoveerd Fulham

The Reds, die vorig seizoen kampioen Manchester City helemaal in de titelrace duwden, kwamen achter toen Aleksandar Mitrovic Trent Alexander-Arnold versloeg om Fulham op voorsprong te zetten na een geweldige voorzet van Kenny Tete.

De goedkope voetbalshirtsvan Liverpool waren verre van hun beste toen ze de Premier League-campagne openden met een 2-2 gelijkspel bij Fulham, met Mo Salah als een van de weinigen die met de eer kwam.

Het Liverpool voetbalshirts, dat vorig seizoen kampioen Manchester City tot het uiterste dreef in de titelrace, had slechts zes punten verloren in 19 Premier League-wedstrijden in 2022 voordat hij tegenover Fulham stond. Fulham was aantoonbaar de betere van de twee ploegen in de loop van de 90 minuten, maar Liverpool slaagde er toch in om een ​​punt te pakken.

Jurgen Klopp was twee keer gefrustreerd door Fulham toen de clubs elkaar voor het laatst ontmoetten tijdens het seizoen 2020/21, omdat Liverpool op slechts een punt in West-Londen werd gehouden voordat het een Anfield-nederlaag leed.

Mohamed Salah in goedkope voetbalshirts ging gelijk op voor de bezoekers met nog 10 minuten te gaan om Marco Silva's kant een beroemde overwinning te ontzeggen na een prestatie vol inspanning die Fulham vierde dat hij terug was in de hoogste divisie.

Als Fulham in goedkope voetbalshirts hun grote kans op 1-0 had gescoord, denk dan dat het op de dag een overwinning voor hen zou zijn geweest. Zoals het er nu voor stond, hadden we een winnaar moeten scoren toen het 1-1 was en dan is uiteindelijk 2-2 mogelijk een redelijk resultaat of misschien vleit ons lot.

Duidelijk geërgerd door te zijn geslagen door de kopbal - en het feit dat de Fulham-aanval in leven werd gehouden door het falen om de lijnen te wissen - slaakte Van Dijk een gefrustreerd gebrul op Robertson en zijn onvermogen om zich goed te ontdoen.

Fulham heeft dit Liverpool-team serieus van streek gemaakt, met andere woorden, meer dan wie dan ook in enige tijd.